Referanser

Her kan du se hva noen av våre mange fornøyde kunder sier om oss i eControl.

Consol bruker eControl aktivt

Consol ble startet av Rolf Andreas Mørck i 2008, og er i dag fornøyde brukere av eControl. Mørck sier blant annet følgende om deres effekt av å bruke systemet:

«Vi opplever å ha spart mye penger på å ha kontroll på dette, og ikke minst at det gir oss en enklere administrasjon ved å ha alt samlet på ett sted»

Les hele historien her.

HMK Busselskap

HMK har valgt eControl som løsning for å ha god kontroll på leverandør- og kundekontrakter, styrearbeid og personakdokumenter. HMK valgte eControl fordi det er en løsning som er enkel å komme i gang med, har et godt brukergrensesnitt, en konkurransedyktig pris, og fordi den gir en rask ROI.

«Vi har allerede fått god økonomisk gevinst gjennom reforhandling av rammeavtaler»

Adm. dir. Morten Stovner-Sørlie

Budpartner AS

Budpartner AS bruker eControl for å ha god kontroll på våre leverandør og kundekontrakter. Vi bruker også løsningen for å ha oversikt over personaldokumenter, og ifm styrearbeid.

I tillegg så vi at det var svært hensiktsmessig for oss å be om støtte fra eControl i forbindelse med å tilpasse oss regelverket når GDPR/Personvern ble enda viktigere. Vi brukte eControl som rådgivere for oss i en prosess både med gjennomgang, opplæring og tilpassing av våre prosesser for å gjøre oss i stand til å etterleve reglene på best mulig måte.  

Budpartner inngikk i utgangspunktet en avtale med eControl fordi løsningen har en fornuftig pris, er lett å starte opp med, og er enkel å bruke.

Tom Uttakleiv – Partner/Eier Budpartner

Ivar eControl

Test det selv!

For å sikre rask og enkel implementering er løsningen nettbasert. Innholdet er derfor enkelt tilgjengelig fra de ulike digitale plattformer.

Book en uforpliktende demo

Vi viser deg hvordan systemet fungerer, og du kan få prøve systemet selv i 14 dager.