Kontrakthåndtering

Få full kontroll på kontraktene dine. Med noen få tastetrykk har du full oversikt over selskapets forpliktelser, så du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten.
Noen av våre mange fornøyde kunder

Hva får du med eControls kontrakthåndtering system?

Aldri igjen glem å si opp en leverandørkontrakt eller forny en kundekontrakt. Sett varsler på kontraktsnivå, og få beskjed i god tid før en avtale skal reforhandles.

Utvalgte funksjoner

Modulen gir deg oversikt over faste løpende kostnader/inntekter på hver avtale pr. mnd og år, samt oppsumerer kostnader/inntekt pr. avdeling. Avansert søkemotor gjør det enkelt å finne de avtalene du leter etter. 

Modulen gir deg også informasjon om dato kontraktene er inngått, og ikke minst når de utløper. En av de viktigste funksjonene i denne modulen er varslingene. 

Du setter selv opp hvor lang tid i forkant av utløp det skal varsles, og hvem som skal ha varslingen. På denne måten får du mulighet for å vurdere fornyelse, reforhandling eller oppsigelse av kontraktene.

Se våre priser

Oversiktlig og brukervennlig

Brukergrensesnittet er oversiktlig og intuitivt. Førstesiden gir deg informasjon om de overordnede elementene for hver av kontraktene.

Med drag-and-drop funksjon legger du enkelt til nye kontrakter og tilhørende dokumenter.

Du kan enkelt søke opp kontrakter i søkefeltet. All informasjon du har lagt inn i de standardiserte feltene er søkbar, inkludert teksten i notatfeltet.

De månedlige og totale kostnadene, når kontraktene er inngått og når de utløper kommer tydelig frem. Du ser også om kontraktene er signert, hvem som har signert og hvem som er løpende ansvarlig.

Ivar eControl

Test det selv!

For å sikre rask og enkel implementering er løsningen nettbasert. Innholdet er derfor enkelt tilgjengelig fra de ulike digitale plattformer.

Book en uforpliktende demo

Vi viser deg hvordan systemet fungerer, og du kan få prøve systemet selv i 14 dager.